Vacature: Medewerker Financiële Administratie (Bodegraven)

Kantoor Bodegraven (16-24 uur) | Nederlands sprekend

Vacature Medewerker Financiële Administratie

Hallo, wij zijn RetourMatras. Bij ons draait alles om het circulair recyclen van matrassen, en dat doen we met een flinke dosis plezier. Op ons kantoor werken we hard, zijn de lijntjes kort, lachen we graag en genieten we regelmatig van zelfgemaakte lunches en af en toe een borrel. Sluit jij je aan bij ons team?

Ervaring in het vak, kennis van het Nederlandse belastingstelsel en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn belangrijke vereisten binnen deze functie.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Financiële Administratie ben jij de spil in ons financiële web. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat we elke euro nauwkeurig in de gaten houden. Je werkt 16-24 uur per week en valt onder de Finance Manager.

Jouw kerntaken

  • Crediteurenbeheer: Inboeken van inkoopfacturen, accordering bewaken en betalingen voorbereiden.
  • Bankmutaties: Alles netjes boeken, zodat we geen euro verliezen.
  • Debiteurenbeheer: Zorg ervoor dat facturen op tijd worden betaald.
  • Grootboekbeheer: Memoriaal boekingen en grootboekrekeningen beheren.
  • Controles: Je houdt alles scherp in de gaten.
  • Ondersteuning: Helpen bij interne rapportages en het jaarwerk.
  • Communicatie: Samenwerken met andere afdelingen is key!
  • Algemene werkzaamheden: Denk aan het coördineren van inkomende mails en het verwerken van declaraties.

Wat breng jij mee?

  • Een MBO-diploma en relevante ervaring.
  • Kennis van Excel (en AFAS Software? Dat is mooi meegenomen!).
  • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als bij voorkeur Engels.
  • Je houdt van plannen, organiseren en samenwerken, en je bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris: tussen de € 2691 tot € 3618 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Na een eerste kennismaking bepalen we het exacte maandsalaris.
  • Fijne werkplek: je komt te werken in een dynamisch en flexibel bedrijf met een open en gezellige werksfeer. We staan open voor ideeën, kijken kritisch naar verbeterpunten en communiceren open en eerlijk. Ons kantoor is gevestigd aan de N11/A12 in Bodegraven. 
  • Positieve vibes: Samen lunchen, koken en regelmatig een drankje doen. Je komt terecht in een gezellig team waarop je kunt rekenen en waarin flink wordt gelachen.

Word jij onze nieuwe Medewerker Financiële Administratie?

Vul het sollicitatieformulier in onderaan deze pagina, en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Is jouw persoonlijke LinkedIn-profiel 100% up-to-date? Dan kun je ook solliciteren door de link van jouw profiel te sturen naar werken@retourmatras.nl t.a.v. Freek Vroegindewij, Finance Manager.

vacature RetourMatras

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld | We vallen op en dat is ook precies de bedoeling. Regelmatig worden we benaderd door werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties of recruiters. Logisch, ieder zijn business. Toch zoeken wij voor de invulling van onze vacatures liever zelf binnen ons netwerk naar de perfecte match.

Meegroeien met RetourMatras 

Onze core business is duurzame matrasrecycling. Naast het recyclen van matrassen tot herbruikbare grondstoffen richten we onze pijlen op innovaties in binnen- en buitenland. RetourMatras is actief in Nederland, België, Engeland, Frankrijk en we groeien flink door. Ook jij kan meegroeien met onze ambities.

Werken bij
RetourMatras.

samenwerken circulaire matras

RetourMatras is een innovatief en sterk groeiend matrasrecyclingbedrijf. Wij richten ons op duurzame matrasrecycling met als doel 100% grondstoffenhergebruik. Sinds 2019 hebben Ingka Investments, Renewi en IKANO Industry zich als partners aan ons bedrijf verbonden, waardoor we de RetourMatras-methode nog breder in de markt hebben kunnen zetten. Nationaal en internationaal.

Naast het duurzaam recyclen van matrassen blijven we ons ontwikkelen op circulaire processen en samenwerkingen die onze positie versterken. Bij RetourMatras in Nederland werken 70 enthousiaste en betrokken medewerkers, verdeeld over vier matrasrecyclinglocaties, een productielocatie en het hoofdkantoor. Daarnaast hebben we recyclinglocaties in Engeland en Frankrijk. In totaal werken er 200 mensen bij RetourMatras. 

Onze vacatures vind je terug op IndeedFacebook en onze eigen vacaturepagina.

Wil jij de wereld duurzamer maken?

Ben jij net zo enthousiast over duurzame matrasrecycling als wij? Zie je jezelf al helemaal werken bij RetourMatras en denk jij dat je geschikt bent voor deze functie? Laten we dan samen de wereld een stukje duurzamer maken. Wacht geen seconde en solliciteer direct » 

Solliciteer direct

Laat ons in een korte motivatie weten waarom jij geschikt bent voor deze functie en voeg een up-to-date CV bij.